VIDEO

ATV po realizonte storje për një veturë të vjetër, kameramanin e lënë në rrugë, harrojnë ta marrin me vete

Një situatë mjaft interesante dhe qesharake ka ndodhur gjatë një storje që ATV po e realizonte me pronarin e një veture të vjetër, “Yugo”.

Veturën “Yugo”, gazetarja dëshironte ta shikonte dhe nga brenda madje të kishte edhe kameramanin për t’i shfaqur pamjet, por papritmas harrojnë ta marrin me vete, shkruan Reporteri.net

Gazetarja, pronari i veturës dhe një i moshuar hipin në “Yugo”, ndërsa, kameramani detyrohet që të xhirojë nga jashtë.

Shikoni momentin në video: