ATK nënshkruan marrëveshje me dy ambasada të huaja

Administrata Tatimore e Kosovës sot do të nënshkruaj Memorandum Mirëkuptimi me ambasadën e Britanisë së Madhe dhe Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë.

Marrëveshja nënshkruhet në zyret qendrore të ATK-së, duke filluar nga ora 11:00.