Teuta e Lirika Matoshit

Ateleja e Teuta e Lirika Matoshit e konfirmon: Fustanët u huazuan, vajzës së Kurtit deshëm t’ia bëjmë dhuratë por s’e pranuan

Qeveria reagoi duke thënë se fustani është marr në formë huazimi dhe se do të ju rikthehet dizajnerve pasi familja e Kurtit të rikthehet në Kosovë.

Lajmin se fustani është i huazuar e ka konfirmuar edhe Sanije Matoshi, menaxherja e atelesë së dizajnerve Tetuta Lirika Matoshit.

Sanije Matoshi u shprehë se Lirika ia ka punuar si dhuratë por familja Kurti nuk e ka pranuar dhe se e ka marr vetëm si huazim.