Atdheu dhe Sara

Atdheu e befason Sarën me një surpizë të veçantë në festën e Për’puthen

Atdheu u kujdes që t’i bënte befasi të bukur Sarës në festë.

Derisa flitet në rrjet për ndarjen e Atdheut dhe Sarës, dyshja ua bëjnë kokën lëmsh ndjekësve me veprimet e tyre.

Fillimisht, Sara nuk u pa në festën për ditëlindjen e Atdheut, por veprimi i fundit i Atdheut i la të gjithë pa fjalë.

Në festën e “Përputhen”, Atdheu i dërgoi një buqetë të madhe me trëndafila të kuq Sarës, e cila u lumturua pa fund dhe i dhuroi puthje e përqafime atij.