Jennifer Lopez

Askush si ajo: Jennifer Lopez në një edicion frymëzues

Takat “e zhveshura” mund të mos jenë më të rehatshme, por duken fantastike.

Jennifer Lopez u shfaq në një edicion tjetër të shkëlqyeshëm, i cili, pa dyshim, nuk mund të jetë një frymëzim për një kombinim të veshjeve të përditshme, por për disa raste të veçanta – dhe si.

Jennifer Lopez dhe i fejuari i saj Alex Rodriguez darkuan në restorantin BOA Steckhouse në West Hollywood dhe këngëtarja tërhoqi vëmendjen e veshur me një fund të ngushtë të prerë.

Ajo kombinoi një fund të zi model dimri me një çarje për ecje më të lehtë në pjesën e pasme, me një triko rozë dhe një rrip në të njëjtën ngjyrë, dhe ngjyrat dhe takat tërheqëse që mbante ishin të ngjashme me ngjyra.

Këngëtarja e njohur zgjodhi takat e holla dhe një rrip kyçi të këmbës të bërë nga materiali transparent, për shkak të të cilit edhe njihet si ‘model i zhveshur’.