Asgjësohen lodrat e rrezikshme për shëndetin e fëmijëve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë pritet që të bëjë asgjësimin e të gjitha lodrave të tregut aziatik në Kosovë që janë vlerësuar të dëmshme për shëndetin e fëmijëve.
Kështu, sot në Komunën e Graçanicës do të asgjësohen lodrat që janë konfiskuar nga inspektorati i MTI-së.

Aktiviteti nis në ora 13:00.