Këngëtarja

Arta Bajrami shfaqet ekstravagante në imazhin e fundit

Këngëtarja, Arta Bajrami për këtë fundvit ka zgjedhur që të vijë me një set të ri.

Në Instagram ajo ka hedhur një fotografi ku shihet se pozoi e veshur me një fustan të zi, që në pah ia nxori trupin seksi.

Por, në fakt, vëmendjen më të madhe e kanë marrë fjalët që ia la këtij imazhi, e që janë shumë me vend.

“Fikeni botën dhe ndizeni muzikën. Sepse shpirti do melodi dhe jo zhurmë. Kur je i lumtur shijon melodin, kur je i mërzitur kupton tekstin” tha ajo.