fryrje te barkut

Arsyet pse kemi fryerje të barkut

Është një gjendje mjaft frustuese kur mundoheni shumë të bëni zgjedhje për një dietë të shëndetshme, mirëpo nuk ndihmojnë me fryrjen e barkut.

Është një problem që na prekë të gjithëve, dhe ndjenja e barkut të fryrë është tejet irrituese.

Megjithatë janë disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë.

Nutricionisti, Rick Hay, ka treguar tre arsyet që shkaktojnë fryrjen e barkut.

– Sheqeri i shtuar
– Konsumimi i tepruar i frutave, thjerrëzave dhe perimeve të gjelbra
– Intoleranca ndaj ushqimeve të caktuara