Aktorja

Arjola Demiri vesh fustanin e shkurtë dhe fol për ylberin

Një foto të re e ka hedhur në Instagram.

Arjola Demiri edhe njëherë ka shkëlqyer me pamjen e saj dhe ka treguar se sa e bukur është.

Në imazh aktorja shqiptare shihet e veshur me një fustan të shkurtë që asaj i jepte më shumë sharm, elegancë dhe stil.

Një vëmendje mori edhe shkrimi që i la fotos, me një font interesant.

“𝕹𝖚𝖐 𝖉𝖔 𝖙𝖆 𝖌𝖏𝖊𝖘𝖍 𝖆𝖘𝖓𝖏ë𝖍𝖊𝖗ë 𝖞𝖑𝖇𝖊𝖗𝖎𝖓, 𝖓ë𝖘𝖊 𝖘𝖍𝖊𝖍 𝖕𝖔𝖘𝖍𝖙ë. 𝕯𝖍𝖊 𝖆𝖎 𝖖𝖊 𝖚𝖑𝖊 𝖘𝖍𝖎𝖐𝖎𝖒𝖎𝖓 𝖕𝖊𝖗 𝖙𝖔𝖐𝖊 𝖊𝖘𝖍𝖙𝖊 𝖋𝖆𝖏𝖙𝖔𝖗 𝖉𝖍𝖊 𝖎 𝖕𝖆 𝖋𝖚𝖖𝖎𝖘𝖍𝖊𝖒.?” tha ajo.

loading…