shba

Ariut i ngec koka në kavanozë – një grup i njerëzve e shpëtojnë atë derisa dolën për të peshkuar

Një familje shpëtoi një ari gjatë fundjavës pasi u gjet me një kavanoz të mbërthyer në kokën e tij, në mes të një liqeni në Wisconsin të SHBA-së.

Sipas mediave të huaja, Tricia Hurt dhe familja e saj ishin duke peshkuar në Liqenin Marsh-Miller, kur vunë re një ari me një kosh plastike në kokën e tij.

Hurt e publikoi një video të dielën në Facebook, që tregoi se si e shpëtoi ariun.

Siç shihet në videon e mëposhtme, ata i afrohen me kujdes ariut, duke u përpjekur të heqin kavanozin nga koka e tij, ndërsa ai lundronte në liqen.