'Ani Ani'.

Arbanna vjen me ‘Ani Ani’, kështu doli në klip

Arbanna është emri më i ri i skenës muzikore.

Ajo së fundmi ka ardhur me projektin e ri, të cilin e ka punuar me shumë përkushtim.

Fjala për këngën që e ka titulluar ‘Ani Ani’.

Kënga e saj u finalizua edhe me klip, nga Kotorri.

Me këtë këngë, Arbanna tregoi se karrierën e ka marrë seriozisht dhe së shpejti do lansoj edhe projekte të reja.