këngëtarja

Anxhelina shfaqet nga një vend ekzotik, po kalon netë romantike

Anxhelina Hadergjonaj po ashtu ka shfrytëzuar pranverën e hershme që të largohet nga trojet shqiptare dhe të shkojë në një vend ekzotik

Edhe pse bukuroshja dhe këngëtarja shqiptare nuk ka treguar se në cilin vend është, duket se ajo është në qytetin e mëkateve nga lindja, Dubai.

“Ajo atje shkon për ta romantizuar jetën e saj”, ka shkruar Anxhelina, sigurisht për vetveten e saj dhe duke mbajtur fshehtë përsëri lidhjen e saj.

Kujtojmë se muaj më parë ajo është përfolur se ka filluar një romancë me reperin Capital T.