itali

Anulohen të gjitha koncertet live dhe turnetë për vitin 2020 në Itali

Në Itali janë anuluar për një vit koncertet e trunetë.

Për arsye të gjendjes së jashtëzakonshme shkak i pandemisë, në Itali janë anuluar të gjitha koncertet dhe turnetë për vitin 2020, shkruajnë mediat italiane.

Sipas tyre gjithçka e paraparë të mbahet sivjet është shtyrë deri në 2021-ën.

Të gjithë këngëtarët italianë dhe të huaj që kanë pasur në agjendën e tyre koncerte në Itali nuk do të mund t’i mbajnë datat e tyre.