fun

Anija mbushet me ujë, reagimi i pasagjerëve befason

Anija kroçerë P&O Ventura, teksa ishte duke lundruar mes Cherbourg në Francë dhe Southampton në Angli, nisi të mbushej me ujë.

Gjithçka për shkak të dallgëve të mëdha që u ngritën.

Por ajo që bën përshtypje është se teksa uji hyn në lokalet e brendshme,

pasagjerët vazhdojnë të hanë dhe pinë si dhe të lozin letrat.

Videoja që noa.al sjell më poshtë u publikua në Twitter në 3 nëntor, duke u përhapur me shpejtësi.

Uji mbush anijen kroçerë, reagimi i pasagjerëve befason on Vidnews.

loading…