AKR

Anëtarja e AKR-së: Mimoza Kusari është shembulli më i keq i kalërimit nga një parti në tjetrën

Anëtarja e Aleancës Kosova e re, Fjolla Ramadani, ka thënë se Mimoza Kusari-Lila është shembulli më i keq i kalërimit nga një parti në tjetrën.

Sipas Ramadanit,  aktakuza sikur është lajm i mirë për të ardhmen e shtetit dhe shoqërisë që po ndërtojmë.

Shkrimi i plotë: