Erblina Tahiraj

Anëtarja e AAK-së e konsideron Kuvendin si të dështuar, kujton kohën kur partitë kishin unitet

Anëtarja e AAK-së, Erblina Tahiraj e ka quajtur legjislaturën aktuale si të dështuar.

Ajo ka kritikuar legjislaturën aktuale nëpërmjet një postimi në Facebook, duke kujtuar kohën kur partitë politike të Kosovës kishin unitet, transmeton Ballkani.info

Kjo ishte koha kur përkundër dallimeve politike, liderët nga pozita e opozita ishin të bashkuar saherë që kishte nevojë, për qytetarët dhe Kosovën, shkruajti Tahiraj.

Ky është postimi i plotë i saj: