"Çifti"

Andi dhe Jasmina largohen nga Për’puthen me kërcim romantik dhe puthje pasionante

Andi dhe Jasmina e kanë mbyllur rrugëtimin e tyre në Për’puthen me një kërcim romantik.

Në përfundim të kërcimit me këngën e tyre të preferuar, fjalët “u zhdukën”.

Më pas, të gjithë kërkuan një puthje dhe Andi nuk hezitoi që ta puthte Jasminën për ta mbyllur plot me dashuri dhe pasion.