Andi dhe Gresa përqafohen dhe i qëndrojnë afër njëri-tjetrit

Andi dhe Gresa janë duke qëndruar sërish afër njëri-tjetrit.

Ata sot me mëngjes u përqafuan dhe dhanë puthje, por edhe u kujdesën bashkë.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.