Ambasada

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka një njoftim për qytetarët

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin, njofton qytetarët se sot nuk do të punojnë për nder të festës zyrtare në Gjermani- Christi Himmelfahrt.

“Sot me datën 21.05.2020, Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin si dhe Koksullatat në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg dhe Düsseldorf për nder të festës zyrtare në Gjermani- Christi Himmelfahrt janë të mbyllura”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.