Muaji i shenjtë

Ambasada britanike uron Ramazanin për myslimanët në Kosovë

Ambasada britanike në Kosovë e ka uruar muajin e Ramazanit për të gjithë besimtarët myslimanë në Kosovë dhe në botë.

“Do të dëshironim që t’ua urojmë të gjithë myslimanëve në Kosovë dhe mbarë botën fillimin e Ramazanit dhe ua dëshirojmë një Ramazan të bekuar”, thuhet në urimin e ambasadës britanike.