Lideri i VV

Albin Kurti udhëton me transport publik dhe lexon! (FOTO)

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka vendosur që të shfaqet si një majtist i vërtetë dhe të udhëtojë me autobus urban – ashtu siç bën populli.

Në një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale, Kurti shihet duke udhëtuar në njërin prej autobusëve lokalë të Prishtinës.