Rejhan Vuniqi

‘Albin Kurti me kabinet të futet në izolim në Qendrën Studentore’

Zyrtarja e AKR’së, Rejhane Vuniqi ka kërkuar nga kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti që të izolohet në karantinë në Qendrën e Studentëve, raporton Ballkani.info.

Vuniqi ka shkruar në Faebook se si kryeministër më mirë do të ishte të shkonte në karantinë në Qendrën e Studentëve.

“Si Kryeministër i zgjedhur “nga populli” dhe “për popullin” ndoshta do të ishte mirë që edhe ai të shkonte në Qendrën e Studentëve që të karantinohet dhe të bashkëndjejë “me popullin”. Biles tani do ta kishte më të lehtë sepse kohëzgjatja e qëndrimit është vetëm 7 ditë dhe nuk është më 14 ditë siç ishte deri para disa ditësh. Jam e sigurt që me këtë veprim do të fitonte edhe më shumë simpati “nga populli”, ka shkruar ajo./Ballkani.info/