Albi Xhepa, këngëtari i talentuar që po i “kallë” ndejat

Albi Xhepa u bë i famshëm me pjesëmarrjen e tij në edicionin e tretë të spektaklit “The Voice of Albania”.

Por, karriera e tij pati ngritje të madhe, sa që sot Albi është shëndrruar në një këngëtar mjaft të kërkuar në dasme e mbrëmje të ndryshme edhe në Prishtinë.

E veçanta e tij është talenti për të kënduar në zhanre të ndryshme.

Bashkë me një menaxhim profesional, Albi është një ngë këngëtarët më të kërkuar në “shehër” dhe nga më të pëlqyerit e publikut./Indeksonline/