Këngëtari

Alban Skenderaj publikon këngën “Faleminderit”

Këngëtari Alban Skenderaj ka publikuar këngën e tij më të re “Faleminderit”.

Kjo këngë vjen pas projektit “Jetë” të cilën Skenderaj e publikoi tre javë më parë.

Për tekstin dhe melodinë e “Faleminderit” është përkujdesur këngëtari ndërsa për realizimin e saj Lorenc Aliaj.

https://www.youtube.com/watch?v=LxLWWZr9q1Y