Aktorja shndërrohet në një Barbie për filmin mbi kukullën më të famshme (FOTO)

Warner Bros dhe Mattel janë bashkuar për të sjellë kukullën e famshme Barbie në ekranin e kinemasë, që do të portretizohet nga aktorja Margot Robbie.

Ajo është konsideruar si më e përshtatshmja për të sjellë Barbie-n në jetën reale me një figurë perfekte për ekranin.

“Për rreth 60 vjet që është në treg, kukulla Barbie ka patur një ndikim të jashtëzakonshëm te fëmijët. Jam shumë e lumtur që të jem edhe aktorja protagoniste dhe producentja e filmit. Ky prodhim do të ketë një ndikim të madh te fëmijët në mbarë botën”, është shprehur Robbie.