Aktorja

Aktorja merr kërcënime me vdekje për shkak të gjoksit të madh

Aktorja erotike Jessica Gonzalez ka folur për një faqe në internet. Ylli i Instagram zbuloi se ajo është duke pranuar rregullisht kërcënime me vdekje nga ndjekësit e saj.

Jessica Gonzalez Garcia ka grumbulluar 223,000 ndjekës të Instagram për shkak të gjoksit të saj të madh.

Por, ndërsa duket se shumë fansa e duan gjoksin e saj të madh, ai gjithashtu mund të jetë një pengesë.

Aktorja erotik fajëson gjoksin e saj natyrore për avari e marrëdhënieve të saj.

Ajo gjithashtu beson se ata janë arsyeja që ajo merr kërcënime me vdekje nga gratë në mediat sociale. Edhe pse Jessica ka arritur famë virale, jeta e saj nuk ka qenë e lehtë. Pas vdekjes së motrës së saj në vitin 2012, ajo filloi të luftojë me skizofreninë.

“Motra ime vdiq nga kanceri i mushkërive dhe unë e zhvillova skizofreninë përmes vdekjes së saj dhe kjo ndryshoi jetën time përgjithmonë. Kështu u bëra gruaja që jam sot” ka thënë aktorja.

“Komenti më i keq që kam marrë ndonjëherë në mediat sociale ishte kur një pasues fyen motrën time të vdekur. Ajo më tha se duhet të vdes si ajo. Unë mendoj se njerëzit në mediat sociale nganjëherë mund të jenë shumë mizore” shtoi ajo.

Bukuroshja spanjolle beson se njerëzit dërgojnë urrejtjen e saj, sepse ata janë ziliqar për pamjen e saj. Ajo gjithashtu mendon se pamja e saj i ka frikësuar partnerët e saj në të kaluarën.

Megjithëse Jessica ndihet në shënjestër për të qenë tërheqëse, ajo nuk do të donte ta ndryshonte pamjen e saj.

Ajo shpreson që pamja e saj unike do ta ndihmojë atë për të krijuar një karrierë fitimprurëse.