Erza Ramuka

Aktorja kosovare shkëlqen në mbrëmjën e maturës

Ka arritur të bëjë për vete shumë ndjekës, në rrjetin social Instagram, aktorja kosovare, Erza Ramuka.

Mbrëmja e maturës është nata më e rëndësishme për nxënësit që përfundojnë shkollën e mesme.

Të gjithë nxënësit i kushtojnë rëndësi të veçantë kësaj nate, duke zgjedhur veshjet më të bukura,

Por, një preokupim tjetër për ta është edhe zgjedhja e partnerit i cili do t’i shoqëroi.

Aktorja kosovare Erza Ramuka është një nga maturantet shumë të bukura të këtij viti, të cilën po e shohim shumë në rrjetet sociale.

Ajo ndër të tjera duket të jetë një femër mjaftë atraktive, por edhe shtatlartë.

Ajo është një aktore shumë e mirë por dhe një vajzë bukuroshe.