Aksidentohet njëri nga autobusët e Trafikut Urban (Foto)

Në rrugën ‘Xheladin Rakaliu’, mbrapa konviktit të studentëve ka ndodhur një aksident ndërmjet një veture dhe autobusi të linjës 3C të Trafikut Urban.

Në vendngjarje janë parë edhe Policia e Kosovës. Sipas udhëtarëve që kanë qenë në autobus përveç shqetësimit dhe dëmeve materiale nuk ka pasur të lënduar. Së fundi me arritjen e autobusëve të rinj, komuna e Prishtinës ka shtuar linja të reja, ku shpesh herë janë përfshirë në aksidente të tilla.