Aksidentet alarmuese: Për 11 muaj – 103 të vdekur!

Gjysma e atyre që vdesin në rrugë janë pjesëmarrës aktiv në komunikacion Dita ndërkombëtare e aksidenteve në trafik ka bërë që kolegji ‘Tempulli’, të jetë pikëtakim i gjithë akterëve të sigurisë në vend për të diskutuar për sigurinë, sfidat dhe ballafaqimet në aksidentet rrugore në Kosovë.

Vetëm gjatë periudhës janar-nëntor 2018, kanë ndodhur 81 aksidente fatale, ku si pasojë kanë vdekur rreth 103 persona.

https://www.youtube.com/watch?v=1JeieUpMtYI