Prishtinë-Pejë

Aksident në magjistralen Prishtinë – Pejë

Një aksident trafiku ka ndodhur mëngjesin e sotëm në magjistralen Prishtinë-Pejë, përkatësisht Gllarevë.

Në këto foto të dërguara në redaksinë e Klan Kosovës mund të shihni veturën e cila ka dalë jashtë rrugës dhe një tjetër me dëme të konsiderueshme.