Klinë

Aksident në Dollc të Klinës

Dy vetura janë përplasur në Dollc të Klinës. Deri tani nuk raportohet për të lënduar nga ky aksident.

Në fotografitë e siguruara nga Gazeta Express, shihen veturat që janë përplasur dhe qytetarët që janë mbledhur në pjesën ku ka ndodhur aksidenti.

Deri tash nuk ka konfirmime për ndonjë të lënduar.