IKSHPK

Ajri i ndotur në Prishtinë, IKSHPK: Kujdes për personat e ndjeshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka bërë të ditur se cilësia e ajrit në Prishtinë nuk është e mirë.

IKSHPK bën thirrje për kujdes për personat e ndjeshëm.

“Kujdes për personat e ndjeshëm! Ajri jo i shëndetshëm!”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Më tej, Instituti ka ndarë disa rekomandime.

VIDEO BONUS: Ushtarët e KosovësTë përgatitur dhe të gatshëm për mbrojtjen e atdheut