Kryetari i Prishtinës

Ahmeti: Rasti i sotëm me Covid-19 ka të bëjë me spitalin privat

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se rasti i sotëm me Covid-19 në kryeqytet ka të bëjë me spitalin privat e para disa ditëve.

Ai ka njoftuar se numri total i rasteve aktive në Prishtinë është 11, njofton Klan Kosova.

“E sipas paralajmërimeve të IKSHP dhe MSH të hënën fillon faza e dytë e relaksimit të masave”.

“Gjatë vikendit do të ju informojmë saktësisht për fazën e dytë, përfshi edhe rinisjen e transportit publik”.