Agim Bahtiri

Agim Bahtiri ia hedh valles për Ushtrinë

Agim Bahtiri është parë duke hedhur valle në Prishtinë.

Kjo pasi u votua Ushtria e Kosovës dhe qytetarët festuan.

Megjithatë, shumëkush akoma ia kujton Bahtiri premtimin për sjelljen e Shakirës në Prishtinë, gjë që ai ka dështuar ta bëjë.

Shikojeni videon.

Bahtiri Vallja

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri e ka lënë qytetin e tij në ditën historike dhe është shfaqur në qendër të Prishtinës ku i ka hyrë valles.

Posted by Interaktiv – KTV on Friday, December 14, 2018