Këngëtarja

Afërdita Demaku e zonja e shtëpisë, shërben çaj rusi gjatë intervistës

Afërdita Demaku ka hapur derën e shtëpisë për gazetarët e ‘Mirage’.

Afërdita Demaku bashkë me familjen kanë pritur gazetarët e emisionit ‘Mirage’ në shtëpinë e tyre për një intervistë.

Bashkë me djalin dhe vajzën e saj këngëtarja ka folur rreth planeve për projektet muzikore, dasmave, dhe jetës së tyre familjare.

Për të kuptuar më shumë rreth jetës së tyre në familje marrëdhënieve prindër fëmijë, planeve muzikore shikoni intervistën në videon e mëposhtme me Aferditën dhe familjen e saj.
https://www.youtube.com/watch?v=FtiWVTiI7Q4

loading...