Adrola dhe Kristina nuk dallojnë nga njëra-tjetra

Dy mikeshat dhe modelet e njohura Adrola Dushi dhe Kristina Bakiu kanë treguar se janë mjaft të afërta me njëra-tjetrën.

Por në foton e fundit të publikuar në rrjete sociale shohim se Adrola dhe Kristina kanë marrë edhe shumë hije në pamje.

Të veshura njësoj me beretë të zezë Adrola dhe Kristina nuk dallojnë më nga njëra-tjetra.