Adriana Matoshi

Adriana Matoshi i bën dedikim të veçantë të dashurit të saj për “Shën Valentin”

Shën Valentini është dita e të dashuruarve ku çiftet i shprehin dashuri njëri tjetrit.

Gjithashtu në këtë ditë ata shkëmbejnë dhurata e njëri tjetri, por edhe dedikimet konsiderohen dhurata.

Edhe deputetja dhe aktorja e njohur kosovare, Adriana Matoshi, ka bërë një dedikim të veçantë për të dashurin e saj, Keith Owen Groeneveld.

Përmes një storje të profilin e saj të Instagramit ajo ka shkruar: Ti je mijëra larg, por kur je askush nuk është më afër zemrës sime”