ATK

Administrata Tatimore bastis bizneset në Prishtinë

Zyrtari i ATK-së Isen Lipovica ka treguar për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ për veprimet dhe aktivitetet e këtyre kontrolleve.

Zyrtari i ATK-së Isen Lipovica ka treguar për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ për veprimet dhe aktivitetet e këtyre kontrolleve.

Emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ transmetoi një reportazh të realizuar me inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës në Prishtinë në luftën ndaj evazionit fiskal.

Bastisja e lokaleve të Prishtinës nga inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës, ka ardhur pas ankesave të shumta të qytetarëve se këto lokale nuk lëshojnë kuponë fiskalë dhe kanë parregullsi në trajtimin e punonjësve të tyre e gjithashtu parregullsi në pagesën e tatimeve.

Zyrtari i ATK-së Isen Lipovica ka treguar për emisionin ‘Drejtësia në Kosovë’ për veprimet dhe aktivitetet e këtyre kontrolleve.

“Sot priten me u ndërmarrë aktivitete në kuadër të trajtimit të prioriteteve tona deri në fund të vitit dhe në pajtim me planin operativ të punës do të zhvillohen aktivitete e quajtura vizita përmbushëse te tatim paguesit që ushtojnë veprimtarinë hoteliere kryesisht”, tha Lipovica.