makinat

Adhuruesit e Porsche-së do mbesin gojëhapur kur të shohin selinë e re të Porsche

Kompania e makinave Porsche është duke u vendosur në një ndërtesë të re në Shtutgart të Gjermanisë.
Për t’u vendosur në një kryqëzim të shquar në veri të qytetit, kompleksi faktikisht do të përfshijë dy struktura: Porsche Design Tower dhe Qendrën e Porsche-s.

Aktualisht, e ndodhur përballë muzeut të kompanisë, Qendra Porsche e Shtutgartit është e rezervuar për t’u zhvendosur në objektin e ri deri në fund të vitit 2021.

Natyrisht, do të ishte ëndrra e secilit adhurues të Porsche të ishte në gjendje ta vizitonte këtë rezidencë, e leje më të qëndronte për disa kohë në të.

T’i ndjekim fotografitë për të kuptuar se për çfarë po bëhet fjalë.