A ia dorëzon burrit paratë Shyhrete Behluli?

Shyhrete Behluli nuk po del prej mode, madje tani është shumë më koherente se dikur, se një herë e një kohë, shkruan “Kosovarja”.
Dikur ajo këndonte me veshje tradicionale e repertori i saj muzikor përbëhej kryesisht nga këngët patriotike, por jo më.

Me kalimin e viteve, gjithçka ka ndryshuar, që nga stili i muzikës e deri te ai i veshjeve. Për grimin e flokët, e keni parasysh vetë, shkruan “Kosovarja”.

Shyhretja është shumë e angazhuar në dasma. Ajo, nuk pranon të tregoj se në sa dasma këndon gjatë një viti dhe sa para fiton.

Dhe, arsyetimi i këngëtares së njohur është që ajo nuk merret me këto bilance, pasi këtë gjë e bënë i shoqi i saj, Luli. Pra, është ai që i merr edhe paratë.