A e dini çfarë i ndodh trupit nëse nuk laheni dy ditë?

Shumë prej nesh bëjnë dush dy herë në ditë, ndërsa disa të tjerë preferojnë që të lahen më rrallë.

Dushi shërben për mbajtjen e trupit të shëndetshëm, përveçse aromës së këndshme që do të kemi.

Ja disa raste të çuditshme që ndodhin kur nuk bëni dush dy herë në ditë:

-Mund të sëmureni nga bakteriet dhe viruset nëse nuk bëni dush për të paktën 2 ditë, pasi trupi juaj aktivizon disa bakterie shumë të dëmshme.

-Bakteriet dhe infeksionet mund të shkaktojnë infeksione në lëkurë.

-Aromë jo të mirë

-Lëkura formon shenja dhe njolla, si pasojë e dehidratimit

-Fytyra juaj do të mbushet me akne.