SHSKUK

51 pacientë po trajtohen me COVID-19, në spitalet e Kosovës

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK), bazuar në raportin 24 orësh nga klinikat COVID-19 në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, në trajtim nga COVID-19 janë 51 pacientë, të konfirmuar me këtë virus.

Sipas një njoftimi thuhet se në klinikat e QKUK-së janë të shtrirë 26 pacientë, kurse në spitalet e përgjithshme 25 pacientë.

Ky është raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 12 pacientë

Mjekim Intensiv Qendror, 1 pacient

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 3 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë.