mënyra natyrale

7 mënyra natyrale që ju ndihmojë të keni thonj të fortë

Disa njerëz kanë fatin të kenë thonj të shëndetshëm dhe me shkëlqim pa ju dashur ndihma e estetistes.

Ndërsa pjesa tjetër kanë thonj të dobët që thyhen shumë shpejt. Megjithatë nëse bëni pjesë në kategorinë e dytë, ju keni mundësinë që me anë të produkteve natyrale të keni thonjtë që ëndërroni. Më poshtë po ju rendisim 10 produkte, të cilët çdokush i ka në shtëpi.

1- Konsumoni vitamina E
2- Vaj ulliri
3- Vaj kokosi
4- Lëng limoni

5- Uthull molle
6-Përzieni mjaltë dhe vezë
7-Vaj i jojobës
Përveç vitaminës E, me të gjithë produktet e tjera veproni njësoj. Mjafton t’i mbani 15 minuta në një enë dhe rezultati do të jetë i dukshëm.