Diamante

6 diamantet më të kushtueshëm në botë (Foto)

Diamantet janë objekte të bukur, por disa janë edhe më të bukur se të tjerët.

Në të vërtetë, këta gjashtë që do të shihni më poshtë janë padyshim më të famshmit dhe më të çmueshmit në të gjithë botën.

Jo vetëm që u janë dhënë me emra të tyre të duhur, por gjithashtu kanë histori mbretërore dhe peshojnë deri në 3,100 karat.

A jeni gati për të parë diamantet më të famshëm dhe më të bukur të zbuluara ndonjëherë në botë?