5Z

5Z parkohet midis rrugës mbrapa teatrit (FOTO)

Shfrytëzimi i veturave zyrtare për nevoja personale nga punëdhënësit shtetëror është bërë një normalitet në Kosovë. Ku në të shumtën e rasteve hasim të shohim vetura zyrtare në orët e vona të mbrëmjes.

Por kësaj here për dallim prej herave të kaluar, në rrugët e Prishtinës është parë një veturë zyrtare e parkuar në mes të rrugës, mbrapa teatrit në Prishtinë.

Ballkani.info ju sjellë fotot ku shihet vetura zyrtare e parkuar në mes të rrugës “Agim Ramadani” në Prishtinë.

Kjo gjë dëshmon më së miri se ata të cilit shkelin më së shumti rregullat dhe ligjin janë vetë ata të cilët i krijuan ato./Ballkani.info