aksidente

48 aksidente e 24 persona të arrestuar për një ditë në Kosovë

Në Kosovë për 24 orë kanë ndodhur 48 aksidente.

Prej tyre, 24 me të lënduar dhe 24 pa të lënduar.

 

Ndërsa, janë shqiptuar gjithsej 1164 tiketa për shkelje të rregullave në komunikacion.

Po ashtu, Policia bënë të ditur se janë arrestuar 24 persona.

Tetë prej tyre janë dërguar në mbajtje, ndërsa në vuajtje të dënimit janë dërguar 9 persona.