Policia

30 aksidente dhe 22 të arrestuar për një ditë në Kosovë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se për 24 orë në vend janë regjistruar 30 aksidente komunikacioni.

Prej tyre, 14 kanë qenë me të lënduar, kurse 16 të tjera pa lëndime në njerëz.

Tutje, për këtë periudhë policia ka shqiptuar 1 mijë e 96 tiketa trafiku për kundërvajtësit në komunikacion.

Po ashtu, policia ka njoftuar se ka arrestuar 22 persona, 19 i ka dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit.