3 Keshilla

3 këshilla për kujdes ndaj lëkurës në vjeshtë

Nëse dëshironi që të keni sezon të shëndetshëm, duhet të kujdeseni për disa gjëra që bukuria juaj të shfaqet edhe gjatë vjeshtës.

Produktet e lëngëta

Duhet të keni gjithnjë parasysh sa e rëndësishme është që lëkura juaj të jetë e lëngët, dhe assesi të mos kalojë në tharje. Shumica e kozmetikës përmban alkool, andaj më mirë të shikoni me kujdes etiketën.

Kujdesi ndaj buzëve

Buzët e thara janë të zakonshme përgjatë vjeshtës për shkak të ajrit të thatë dhe të ftohtë. Më mirë përdorni vajra natyral për buzë të bukura dhe të shëndetshme.

Duart

Gjëja e fundit qe dëshironi është duar të thata, duhet të kujdeseni që të përdorni krema mjaftueshëm të lëngët dhe me vitaminat e duhura./tetovasot/