24 aksidente trafiku për 24 orë

Policia e Kosovës ka njoftuar sot se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit janë raportuar gjithsej 24 aksidente trafiku prej të cilave 11 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 13 të tjera me dëme materiale, transmeton Indeksonline.

Sipas policisë, vetëm brenda një dite janë shqiptuar 1101 gjoba kundërvajtëse ndaj pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit.