Këngëtarja e njohur

23 vite më e re, por ja çfarë thotë Adelina për marrëdhëniet me bashkëshortin

Adelina tregoi se a e ka problem diferencën në moshë me bashkëshortin.

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri është e martuar me avokatin maqedonas Serjozha Markov, me të cilin ka disa vite diferencë në moshë.

Madje lidhur me këtë çështje ajo shumë herë është paragjykuar, por gjithmonë ka treguar se është shumë e lumtur dhe e dashuruar në lidhjen me Serjozhën.

Së fundi, një ndjekës e pyeti “Diferenca në moshë në çift sjell debate? Apo t’lejon të llastohesh me shumë? Pozitive/Negative?”.

Këngëtarja tha se nuk e ndjen fare diferencën në moshë me bashkëshortin, madje e sheh si gjë pozitive, ngase vlerëson se njv burrë më i pjekur në moshë e vlerëson një femër më shumë.

Image